Partneri együttműködések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vitae augue vel enim pellentesque consectetur. Vestibulum dui velit, cursus scelerisque tincidunt non, consectetur vitae augue. Nam facilisis, mi et vestibulum ultrices, justo tellus imperdiet ante, eu auctor est tellus ac urna. Proin ac libero sapien. Fusce dictum dictum bibendum. Fusce sit amet arcu eget felis […]

A közösségek ereje, az együttműködések és a szinergiák nélkül minden kezdeményezés sokkal nehezebben halad előre. Hiszünk abban, hogy a partnerkapcsolatok fontosak a  jó célok eléréséhez. Mi sem vagyunk magányos harcosok, így a társaknak mindig örülünk.

Folyamatos és nagy nyitottsággal törekszünk arra, hogy együttműködésen alapuló partnerkapcsolatokat alakítsunk ki, melyben a felek érdekei megegyeznek vagy rugalmasan tudjuk őket egymáshoz  alakítani.

Amennyiben látsz lehetőségeket az együttműködésre, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot.

Elsősorban tudásátadásban és valódi változásokban hiszünk, de több éves tapasztalatokból tudjuk viszont, hogy nem mindig sikerül megtalálni a közös nevezőt.

A Táplálkozás-Beállítás  küldetésének elérésében legfontosabb számunkra a termékektől és tekintélyelvektől független ismeretátadás. Olyan esetekben alakítunk ki együttműködéseket, ahol a hitelesség és az őszinteség irányadó alapelvek, valamint az érdeklődök képzése és valódi ismeretátadás a cél.

Nyitottak vagyunk ugyan, de nagyon kritikusak…

Ha csak kíváncsi vagy arra a több éves tudásra, amire a Táplálkozás-Beállítás rendszere épül, akkor meg fogjuk találni a módját a személyes bemutatkozásnak.

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!