ONLINE IR PROGRAM

EZ A PROGRAM BETELT!

Időpont
2020.03.02- 04.10
Férőhelyek (max.)
50
Ár/fő
40000Ft-tól
Jelentkezés a képzésre

A képzés célja

Az Online IR Programunkban az elmúlt évek tapasztalatainak és eredményeinek tükrében megosztjuk veled protokolljainkat, alkalmazott módszereinket az Inzulinrzisztencia (IR) eredményes kezelése érdekében.

A programunk túlmutat a hagyományos 160 g-os étrend alapelvein!

Nálunk nem feltétlenül kell a kalóriákat és a gyors-lassú felszívódású szénhidrátokat (CH) (olyan szigorúan) számolnod, nem fogunk javasolni lisztből készült alapanyagokat vagy más acelluláris szénhidrátokat, de természetesen elmagyarázzuk ennek okát, s, hogy hogyan tudsz mégis elegendő szénhidrátot bevinni, jóllakni, elkerülni a falási rohamokat.

Elmondjuk, hogyan tudod tehermentesíteni a hasnyálmirigy inzulintermelő kapacitását, hogyan tudod elkerülni a túlzott inzulintermelést, kivédeni a vércukorszinted ingadozását.

Elmagyarázzuk, miért nem működik mindenkinek egyértelműen a 160 g-os diéta (vagy számos ennél is alacsonyabb szénhidrát-tartalmú (low carb) étrend, és hogy mi annak az oka, hogy egyazon alapanyag különbözőféleképpen egyes emberek  vércukorszintjének emelkedésére (Glükotípusok).

Tesszük mindezt a Táplálkozás Beállítás ™ szempontjainak és legújabb tudományos kutatási eredményeknek megfelelően.

Komplexen és másképpen közelítjük meg az IR témakörét. Az étkezési alapelveken túl, beszélünk a többi aspektusról is, a mozgás, a táplálékkiegészítők, a stresszkezelés, az alvás, a megfelelő bélflóra fontosságáról is, melyeknek elengedhetetlen  szerepük van az inzulinrezisztencia eredményes kezelésében.

Kinek szól?

Ha itt vagy az oldalunkon, valószínűleg érintett vagy az inzulinrezisztenciában vagy érdekel ez az anyagcsere probléma. Esetleg PCOS-ed van. Lehet, hogy  épp mostanában kaptad meg a diagnózist és még nem tudod merre indulj el, nem vagy biztos magadban, de az is elképzelhető, hogy már ismered a 160 g-os IR diéta klasszikus alapelveit, azonban mégsem hozta meg a várt eredményt, vagy nem érzed igazán a magadénak. Sőt, az is előfordulhat, hogy egyszerűen „csak” szeretnél naprakész, új tudásra szert tenni, kiegészíteni a meglévőt. Bárhogy is legyen, örömmel és szeretettel köszöntünk!

Oktatók, szakmai stáb

Bartha Ákos
Bartha Ákos

alapító tulajdonos – szakmai vezető
az élelmiszertudományok doktor-jelöltje,
élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató,
vezető funkcionális táplálkozási és hormonegyensúly szakértő

Király Éva
Király Éva

Dietetikus, hormonegyensúly tanácsadó, funkcionális táplálkozási szakértő

Vaspál Melinda
Vaspál Melinda

Funkcionális táplálkozási szakreferens, személyi edző

Megszerezhető ismeretek

  • A tanfolyam 6 hetében heti 2 db emailből és 4 alkalom 60 perces, élő kérdezz-felelek webináriumból, mely során a felmerülő kérdéseidet felteheted nekünk.
  • Minden héten, az első e-mailben megkapod a heti edzéstervedet, melyet rugalmasan, saját döntésed és időbeosztásod szerint végezhetsz el, heti 6x 30 percben vagy heti 3-4 x 60 percben.
  • Minden héten, a második emailben megkapod az aktuális, elméleti tudásanyagot, mely az IR komplex kezelésének fontos témaköreit dolgozza fel, sok értékes információval (videóanyagokkal, táblázatokkal, egyéb hasznos kiegészítő anyaggal együtt), túlmutatva a hagyományos alapelveken.
  • Folyamatosan fogjuk a kezed és végigvezetünk a programon.
  • A program 6 hetében tagja lehetsz egy zárt Facebook csoportnak, melyben megoszthatod tapasztalataidat a többiekkel és velünk.
  • A program során a facebook csoporton kívül még további 4 alkalommal lehetőséged lesz kérdezni tőlünk, ezek közül – 1x Bartha Ákostól is – a webináriumok során, melyeken élőben válaszolunk neked.
  • Sok gyakorlati tanáccsal segítünk téged, számos ötletes, teljesértékű, a Táplálkozás-Beállítás ™ alapelveit tükröző, könnyen elkészíthető receptet adunk.

+ BÓNUSZ! ŐSZI IR-ELŐADÁSUNK VIDEÓN!

A képzés tematikája

Jelentkezés a képzésre

Részvételi feltételek

  • Jelölj ki 1,5×2,5m–nyi területet az otthonodban, melyet bármikor könnyedén el tudsz különíteni a magad számára.
  • Tarts nagytakarítást a kamrában/hűtőben: ajándékozd el vagy dobd ki a liszteket (igen, az IR kompatibilis liszteket is), napraforgó olajat (és minden más növényi olajat, ami nem olíva–, kókusz–, avokádó– vagy makadámdió olaj), margarinokat, lekvárokat, gyümölcsleveket (akkor is ha bio), joghurtokat, kefírt, tejet, üdítőket (az édesítőszereseket is), édességeket.

A képzés díja

Időpontok és helyszín

Helyszín
Online

A képzés időtartama 7 nap, összesen 48 óra (18+30 óra)

Jelentkezés

Ez a program betelt!

Ha szeretnél részt venni a következő alkalommal induló programon, iratkozz fel várólistánkra:

Tárgy: IR program várólista irprogram@taplalkozasbeallitas.hu

Jelentkezés a képzésre

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!